Vso srečo! Mali učbenik preživetja

Vso srečo! Mali učbenik preživetja - Claudia Croos-Müller | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claudia Croos-Müller
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Vso srečo! Mali učbenik preživetja.pdf
ISBN
7810935319307

OPIS

Za srečo se je treba odločiti!V življenju ne more vsak dan sijati sonce – kljub temu in prav zato pa lahko vsak dan vsaj malo vadimo srečo in optimizem. Knjižica nemške nevrologinje in psihoterapevtke prinaša nov nabor nadvse preprostih telesnih vaj, s katerim si lahko izboljšamo počutje.V knjižici Glavo gor! – prvi iz niza malih učbenikov preživetja, smo vaje zoper stres in slabo voljo delali v družbi dobrodušnega ovna Oskarja. V knjižici Le pogum! se mu je pri vajah za pomoč zoper strah, paniko in razbijanje srca pridružila ovca Ema. Tokrat pa se v bran proti črnogledosti, negotovosti, smoli in raznim spodrsljajem vadi okrepljena postava: Emi in Oskarju prihaja na pomoč Vili, črna ovca. Vajen je razmišljati pozitivno in nikoli ne izgubi zaupanja vase. Nerganja in tarnanja ne pozna. Prav nič črnogled ni, ampak je srečen oven! Pri tem mu pomagajo povsem preproste stvari, kot so dvignjen pogled, miselne igre, žvižganje, ples, poskakovanje, zbiranje lepih spominov …Zakaj? Zato, ker se prek telesa v možgane nenehno prenašajo informacije – ne glede na to, ali so dobre ali slabe. Možgani predelajo te informacije v misli, dejanja in čustva. Z novimi, pozitivnimi telesnimi držami in telesnimi dejavnostmi telo sporoča možganom nove, pozitivne informacije. Možgani tako razvijejo pozitivne misli in občutke. Te misli spremenijo naše stare, negativne poglede na življenje. Novi pogledi na življenje pozitivno spremenijo naša dejanja. Optimistično in mirno delovanje pa je kot ogromen magnet, ki privlači srečo.Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot tudi za skupine – od šol do domov za ostarele. Z njo lahko osrečite sebe in druge. Svet namreč potrebuje srečne ljudi!Claudia Croos-Müller (1951), dr. med., je specialistka za nevrologijo, živčne bolezni in psihoterapijo. Dela na kliniki v Rosenheimu in v zasebni ordinaciji. Je tudi certificirana terapevtka (z evropskim certifikatom EMDR) in terapevtka za zdravljenje travmatskih motenj. Na podlagi več kot 30-letnih terapevtskih izkušenj je razvila metodo »Body2Brain«, preprost, vsakodnevno uporaben način, kako prek telesa skrbimo za dobro čustveno počutje.Kai Pannen (1961) je študiral slikarstvo in film v Kölnu, od leta 1990 pa dela kot ilustrator in ustvarjalec risank. Knjižne ilustracije predstavljajo težišče njegovega delovanja. Med drugim je ilustriral knjige Kako naj se (ne) prepiramo, Glavo gor! in Le pogum!. Kai Pannen živi in dela v Hamburgu.

V tretjem malem učbeniku preživetja Vso srečo! se je črnogledosti, negotovosti, smoli in raznim spodrsljajem postavila v bran tričlanska postava: Emi in Oskarju je priskočil na pomoč Vili, črna ovca. Claudia Croos-Müller, Vso srečo! : mali učbenik preživetja : takojšnja pomoč ob črnogledosti, negotovosti, smoli in raznih spodrsljajih, Celje, Celjska Mohorjeva družba, Društvo Mohorjeva družba, 2017. [COBISS.SI-ID 288960512] 174. Urbani menih : vzhodnjaška modrost in sodobne rešitve za ustavitev časa, uspeh, srečo in mir.

maja.... Rokometaši in strokovno vodstvo Celja Pivovarne Laško so priprave na novo tekmovalno sezono začeli v - divjini. V gozdovih Notranjskega regijskega parka v okolici Cerknice so se pod vodstvom strokovnjaka Braneta Červeka, inštruktorja šole preživetja v naravi S.

POVEZANE KNJIGE