V napačni zgodbi

V napačni zgodbi - Cvetka Sokolov | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Sokolov
DIMENZIJA
12,10 MB
IME DATOTEKE
V napačni zgodbi.pdf
ISBN
1765383379483

OPIS

Menda za prvič velja dvoje: da ga ne pozabiš nikoli in da je bolj tako tako. Gimnazijka Manca bi raje, da bi igrale harfe … Končno le zazvenijo tudi zanjo in jo ponesejo v deveta nebesa. Ko bi njene sošolke vedele! Toda – deveta nebesa imajo kratek rok trajanja …Crossover roman Cvetke Sokolov V napačni zgodbi se ukvarja s tematiko prepovedane ljubezni – glavna junakinja romana se zaljubi v svojega poročenega učitelja. Erotično obarvana ljubezenska pripoved se spogleduje tudi s tegobami odraščanja in z odkrivanjem sveta spolnosti. Avtorica se je lotila podrobne raziskave področja in je do tematike pristopila premišljeno in s strokovnim gradivom. Besedilo kljub temu ne deluje suhoparno, dodatno razgibanost pa mu daje obilica citatov poezije in glasbenega gradiva. Junakinja je še dodatno karakterizirana z vnosom zunanjih besedil, besedilo pa je zaradi njih še bolj privlačno.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Cankar, Ivan: Pohujšanje v dolini Šentflorjanski [02] - seminarska naloga +32 Cankar, Ivan: Pohujšanje v dolini Šentflorjanski [03] - obnova, osebe, analiza, življenjepis ELINKS.SI - e-publikacije z zapisi v COBIB.SI Drugi informacijski viri. JCR - faktor vpliva serijskih publikacij iz Journal Citation Reports SNIP - faktor vpliva serijskih publikacij iz Source Normalized Impact per Paper ZAL/ISBN - slovenski založniki ...

Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Cankar, Ivan: Pohujšanje v dolini Šentflorjanski [02] - seminarska naloga +32 Cankar, Ivan: Pohujšanje v dolini Šentflorjanski [03] - obnova, osebe, analiza, življenjepis ELINKS.SI - e-publikacije z zapisi v COBIB.SI Drugi informacijski viri.

POVEZANE KNJIGE