Temeljni vidiki osebnosti

Temeljni vidiki osebnosti - Andreja Avsec, Tina Kavčič, Mojca Petrič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Avsec, Tina Kavčič, Mojca Petrič
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Temeljni vidiki osebnosti.pdf
ISBN
6444400091406

OPIS

Rečemo lahko, da je posameznik v nekaterih pogledih kot vsi drugi, v nekaterih pogledih kot nekateri drugi in v nekaterih kot noben drug. Sodobna psihologija osebnosti se ukvarja predvsem s področji osebnosti, v katerih smo si ljudje med seboj bolj ali manj podobni. Te medosebne razlike poskuša nato opisati ter preučiti njihove vzroke in posledice. V pričujočem delu so obravnavana področja osebnosti, ki se tudi sicer najpogosteje znajdejo v učbenikih osebnosti.

Tako čustva kot motivacija so pod ... V pričujočem delu so obravnavana področja osebnosti, ki se tudi sicer najpogosteje znaj... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* PSIHOLOGIJA OSEBNOSTI Prof.

Pregled psiholoških področij in perspektiv. Oddelek za psihologijo.

POVEZANE KNJIGE