Svoboden v srcu

Svoboden v srcu - Tadej Zevnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Zevnik
DIMENZIJA
3,63 MB
IME DATOTEKE
Svoboden v srcu.pdf
ISBN
5417981058618

OPIS

V življenju ni naključij, tako tudi ta knjiga ni pred vami brez razloga. Vem, da boste v njej našli nekaj, kar vam bo pomagalo priti korak bližje vaši svobodi v srcu. Verjamem, da v času, v katerem smo, resnično spreminjamo in ozaveščamo svet.Ogromnemu številu izmed nas so se z namenom zgodile preizkušnje na naši poti, da jih lahko delimo z drugimi in skupaj kreiramo svet in ga spreminjamo na bolje …Skupaj lahko ustvarimo naslednje generacije čistejše in bolj ljubeče.Knjiga Svoboden v srcu Tadeja Zevnika je presunljivo pričanje za vse, ki ne želijo več zgubljati časa v neljubečem odnosu do sebe in drugih. Je dragocena izpoved za vse nas, ki smo še na pragu odkritij – o sebi in s tem o svetu. Kako opogumljajoče pisanje, ki spodbuja k iskrenim pogovorom o svojih sposobnostih in zmožnostih ter spoštovanju sočloveka.

Verjamem, da v času, v katerem smo, resnično spreminjamo in ozaveščamo svet. Svoboden v srcu. 188 likes.

Predavatelj in avtor knjige svoboden v srcu, ki zgolj ozavešča in spodbuja stopiti na lastno pot. Več na:... Svoboden v srcu; Avtor: Tadej Zevnik Čas je, da si priznamo.

POVEZANE KNJIGE