Šolanje psa na 101 način

Šolanje psa na 101 način - Kyra Sundance | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kyra Sundance
DIMENZIJA
6,51 MB
IME DATOTEKE
Šolanje psa na 101 način.pdf
ISBN
6908853138420

OPIS

Navodila korak za korakom, da bi zrastel v veselega in vzgojenega psa.Preprosta in razumljiva ... S to knjigo boste uporabljali UČENJE S POZITIVNO MOTIVACIJO, da bi vzpostavili zadovoljujočo vez z vašim psom, ki bo postal voljan partner v procesu učenja. Zaupanje in želja po sodelovanju, ki ju boste vzpostavili med učenjem, bosta trajala vse življenje.Spoznajte psa z OSNOVNIMI UKAZI, kot so na primer »pridi«, »pojdi na mesto« in »spusti«. Naučite se reševati pogoste težave s PRAKTIČNIMI in UČINKOVITIMI NASVETI. Sem štejemo težave s hojo na vrvici (stran 80), postavljanjem mej v prostorih, ki jih vaš pes ne sme prestopiti (stran 72), spoštovanjem otrok in drugih živali, ki bivajo v domačem okolju (strani 32 in 30). Z uporabo metod nasprotnega pogojevanja in pozitivnega preusmerjanja pravilno pristopite k reševanju težav, kot sta STRAH in AGRESIJA.

Poučen skrbnik zna učne procese in življenje s psom peljati na način, ki je prijazen in ustrezen tako človeku kakor psu. Ta način nam bo sicer na začetku vzel nekoliko več časa, z uporabo pa bo šlo učenje vsake nove vaje hitreje. Primer 1: Pripravimo si hrano ter kliker in se postavimo v bližino boksa kjer psa opazujemo.

Zaupanje in želja po sodelovanju, ki ju boste vzpostavili med učenjem, bosta trajala vse življenje. Celoten opis Šolanje psa na 101 način.

POVEZANE KNJIGE