Medved, ki ga prej še ni bilo, in čarobni gozd

Medved, ki ga prej še ni bilo, in čarobni gozd - Oren Lavie | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oren Lavie
DIMENZIJA
11,3 MB
IME DATOTEKE
Medved, ki ga prej še ni bilo, in čarobni gozd.pdf
ISBN
2733627475759

OPIS

Mojstrsko napisana in ilustrirarana pravljica o Medvedu, ki ga prej še ni bilo, in Čarobnem gozdu v mnogih deželah navdušuje bralce vseh starosti. Pravljica o Medvedu, ki išče samega sebe, ki odkriva, ali sploh je in kdo je, ali je prijazen, srečen in celo … zelo čeden … Pot ga vodi skozi Čarobni gozd, v njem se srečuje z nenavadnimi gozdnimi prebivalci, ki mu pomagajo pri iskanju njega samega in odgovorih na vprašanja o sebi. Je prijazen? Je srečen? Je, hm, celo zelo čeden? Wolf Erlbruch (1948) je priljubljen in uveljavljen ilustrator ne le v Nemčiji, temveč vsepovsod po svetu. Za svoja številna ilustrirana dela je prejel vrsto uglednih nagrad, v letu 2017 tudi najpomembnejšo – spominsko nagrado Astrid Lindgren. Oren Lavie (1978) je ustvarjalec izraelskih korenin. Ukvarja se z glasbo, gledališčem, videom, redkeje s pisanjem zgodb. Ampak naj ustvarja karkoli, se tega loti zavzeto in predano,zato so vsa njegova dela dognana in priljubljena med najrazličnejšim občinstvom.

Zgodba o medvedu, ki ga prej še ni bilo o medvedovem humornem iskanju samega sebe v gozdu, v katerem se je ... Opis. MEDVED, KI GA PREJ ŠE NI BILO, IN ČAROBNI GOZD OREN LAVIE in WOLF ERLBRUCH Mojstrsko napisana in ilustrirarana pravljica o Medvedu, ki ga prej še ni bilo, in Čarobnem gozdu v mnogih deželah navdušuje bralce vseh starosti. Mimovrste.com po vaši meri.

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Medved, ki ga prej še ni bilo, te nedvomno prevzame - z vsem, kar išče, zato pa tudi z vsem, kar je … Mene je osvojil z morda otroško naivno ugotovitvijo o bistvu obstoja cvetlic, a v končni fazi pri rožah resnično ni pomembna kvantiteta, temveč to, da nas osrečujejo. ČAROBNA LUNA, ČAROBNI GOZD - Odkritje na dnu jezera Pred davnimi časi je živel starec. Živel je v podrti koči sredi gozda.

POVEZANE KNJIGE