Mati in sin

Mati in sin - Emerson Eggerichs | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emerson Eggerichs
DIMENZIJA
9,41 MB
IME DATOTEKE
Mati in sin.pdf
ISBN
7271283768867

OPIS

Emerson Eggerichs je na Wheaton Collegeu diplomiral iz svetopisemskih študij, magistriral pa iz komunikologije na Wheaton College Graduate School ter iz teologije na Teološki fakulteti Univerze Dubuque. Na Državni univerzi v Michiganu je doktoriral s področja otroške in družinske ekologije. Je mednarodno priznan strokovnjak s področja odnosov med moškim in žensko. Z ženo Sarah na konferencah Ljubezen in spoštovanje vsako leto predavata tisočim. Poročena sta od leta 1973 in imata tri odrasle otroke. Res je: sinovi in hčere potrebujejo tako ljubezen kot spoštovanje. Toda raziskave so pokazale, da se v stresnem in konfliktnem trenutku pri moških in ženskah ta potreba razlikuje. Moški svoj svet gledajo bolj skozi sito spoštovanja. Če ste mati in imate sina, potem je ta knjiga za vas!Dr. Emerson Eggerichs je s svetopisemskim razumevanjem ljubezni in spoštovanja spremenil na milijone zakonskih zvez, zdaj pa ta načela prenaša še na enega najpomembnejših odnosov: odnos med materjo in sinom. Mati in Sin nam kaže, kako uporabljati jezik spoštovanja, ter predstavlja pričevanja mater, ki so to že preizkusile. Emerson nam nudi načrt igre, s pomočjo katerega v fantu ne boste prepoznali le moškega, temveč tudi njegove želje po osvajanju, hierarhiji, oblasti, spoznanju, odnosu in spolnosti.To je knjiga o materi, ki gre globlje od svoje ljubezni ter uporabi spoštovanje, da osvoji srce svojega sina.

Gospa Prešeren. ga je tut - le objavit' ga ni smela.« Poljub, mama. V začetku meseca oktobra je družbeno omrežje YouTube obkrožil video posnetek, pri katerem sta pevski talent pokazala mati in sin.

Kronosu je Rea dala namesto novorojenega Zevsa v plenica povit kamen. Ko je Zevs odrasel, je premagal Kronosa in ga prisilil, da je izbljuval svoje otroke: Demetro, Hero, Pozejdona, Hesto in Hada. Hvaležen sem ji, da ni rekla kot mati mojega znanca pri tridesetih: 'Kaj se boš ženil, saj ti lahko jaz kuham in skrbim zate.' Vesel sem, ker sem spoznal kako moram biti do svojega sina, kako ga lahko potrdim in spodbujam k tveganju.

POVEZANE KNJIGE