Ljubezen in spoštovanje

Ljubezen in spoštovanje - Emerson Eggerichs | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emerson Eggerichs
DIMENZIJA
7,46 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen in spoštovanje.pdf
ISBN
2522984308342

OPIS

Knjiga je namenjena vsem, ki se soočajo s strahovi, ovirami ali kakršnimi drugimi težavami v odnosih do soljudi, partnerjev in zakoncev.

Počnem vse, kar je povezano s telesno aktivnostjo. Ljubim morje in hribe. Ljubezen in spoštovanje.

Za ljubezen velja stereotip, da se ti nekako »zgodi«, da si kot okužen s virusom, ki povzroča veliko razburkano morje čustev, zna pa nas tudi zelo boleti, sploh takrat, ko ni vrnjeno ali je spreobrnjeno v bilo kakšna patološka stanja. Moje drage stranke učim, da je izjemno pomembno povezovanje čustev kot sta ljubezen in spoštovanje. Za ljubezen velja stereotip, da se ti nekako »zgodi«, da si kot okužen s virusom, ki povzroča veliko razburkano morje čustev, zna pa nas tudi zelo boleti, sploh takrat, ko ni vrnjeno ali je spreobrnjeno v bilo kakšna patološka stanja. Ljubezen priznava ljubljeni osebi njeno celotno vrednost, spoštovanje pa neko njeno delno vrednost.

POVEZANE KNJIGE