Jaz, Elvis Riboldi, in kitajska restavracija

Jaz, Elvis Riboldi, in kitajska restavracija - Bono Bidari | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bono Bidari
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Jaz, Elvis Riboldi, in kitajska restavracija.pdf
ISBN
5098322642819

OPIS

»Polomija in zabava gresta pri Elvisu z roko v roki.«Zavarovalniški agent»Elvis, upornik? No, malo pa že.«Socialna delavka»Elvis je butec, ki ni vreden mojega prijateljstva.!Poliznik, Elvisov sošolec

Otroci se z njeno pomočjo prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Jaz, Elvis Riboldi, in kitajska restavracija BOONEN, Stefan Pozor, huda babica! BURNIE, David Raziskovalec žuželk CANAL, Eulàlia Prikazni ne potrkajo na vrata CANAVAN, Roger Ne bi hotel živeti brez čiste vode! Hiša knjig, Založba KMŠ M 502 FORD, Michael Ne bi hotel biti grški atlet! FREY, Jana Jaz, drugačna Grlica GOMBAČ, Žiga Črno ... V šolskem letu 2017/2018 je Vid Žveglič, učenec 5. razreda Osnovne šole Antona Bezenška Frankolovo, sodeloval na državnem likovno-literarnem ... JAZ pa berem 1.

... Elvis je navihan in radoživ fant, za katerega se izkaže, da je hiperaktiven. Torej obstaja razlog za njegovo nenavadno obnašanje! Okolica ga zdaj lahko boljše razume in mu pomaga (no, nekaterim se še vedno zdi preprosto nevzgojen in nemogoč). Simpozij ob 130.

POVEZANE KNJIGE