Hrana, taka, kot je

Hrana, taka, kot je - Luka Novak, Valentina Smej Novak | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Novak, Valentina Smej Novak
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Hrana, taka, kot je.pdf
ISBN
3278647090296

OPIS

Kuharica predstavlja prerez sodobne svetovne kuharije. Prehranski realizem se loti prvinskih živil: tu so stročnice, zelenjava, meso, ribe, kaše in sadje. Celostno, brez izključevanja. Vse tisto, kar bomo postavili na mizo, da obed postane prijeten obred: za užitek in žitek. 150 preizkušenih receptov je nadgrajenih z zgodbami in ilustracijami, ki osvetlijo zgodovino in okoliščine jedi.Zgodbe v knjigi segajo od bistroja do krškopoljca, od buče do jabolka, od jogurtovega sladoleda do ramen juhe s pečenimi rebrci, od klasične pice marinara do cvetačne, od čičerkine palačinke do šmorna z jagodno omako.Zapisani recepti so posledica dvajsetletnega raziskovanja in vsakdanje prakse. So pa tudi odraz kulinaričnih dilem in skušajo biti odgovor na vprašanje, kaj bi skuhali. Zato bi težko dali vsem jedem enoten predznak: jedi niso vse brezglutenske, niti niso brez laktoze. Niso brez sladkorja ali brez oreščkov. Niti veganske. Niso vse hitro pripravljene, še zdaleč pa niso vse komplicirane. In ne, niti niso vse samo lokalne in domače jedi. Marsikaj od tega je lahko eno in drugo.

prvi mesec samo 1 eur. Hrana taka kot je Recept: Mama kuha.

Ko sem se pogovarjala z Bradom Yatesom, strokovnjakom za tapkanje, mi je povedal nekaj, kar se me je močno dotaknilo: "Sabotaža samega sebe je preprosto napačna oblika ljubezni do sebe." Taka hrana je izredno pomembna tudi za naš zdrav um. Biodinamična hrana ima zagotovo v sebi nekaj več.

POVEZANE KNJIGE