Ekonomija, etika in svoboda = Economics, ethics and freedom

Ekonomija, etika in svoboda = Economics, ethics and freedom - Keith Miles | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Keith Miles
Ekonomija, etika in svoboda = Economics, ethics and freedom.pdf

Keith Miles (1941) je finančni svetovalec iz Velike Britanije. Več kot 40 let je deloval v javnem in privatnem sektorju, predvsem v Veliki Britaniji. Med letoma 2005 in 2008 je bil član Strateškega sveta za gospodarstvo Vlade Republike Slovenije. Bil je nadzornik Gorenja in NKBM.Poročen je s Slovenko in je bil prvi predsednik Društva slovensko-britanskega prijateljstva, ki ga je vodil do leta 2014. Je nosilec Reda britanskega imperija (O.B.E) za prispevek k britansko-slovenskim odnosom. Za slovenske medije piše članke o podjetništvu in ekonomiji.Od leta 2011 dalje objavlja kolumne v časopisu Slovenski čas. V njih piše o ekonomiji s krščanskega zornega kota. V svojih prispevkih se rad in pogosto posveča Sloveniji in ocenjuje pot, ki jo je država prehodila od osamosvojitve dalje.

Jedino moralnost u našem djelovanju može dati ljepotu i dostojanstvo našem životu." Posao Društvene mreže "To je moral: da ste poslije The Etika Department at Pravoslavni bogoslovski fakultet Univerziteta u Beogradu on Academia.edu Business ethics arises from the consideration of the relationship between economics and morality, economic processes, and moral characteristics of market relations, which are characteristic of an economy in which private property and market freedom are of big importance. Academia.edu is a place to share and follow research. Enter the email address you signed up with and we'll email you a reset link. etika i ekonomija R evolucija.

Enter the email address you signed up with and we'll email you a reset link. "Najvažnija ljudska težnja je težnja za moralnošću u našem djelovanju. Naša unutrašnja ravnoteža, čak i naša egzistencija zavisi od toga.