Bližina daljave

Bližina daljave - Nataša Konc Lorenzutti | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
4,29 MB
IME DATOTEKE
Bližina daljave.pdf
ISBN
3247492753666

OPIS

V romanu Bližina daljave odraščamo in se postaramo skupaj z Anico, ki otroštvo preživlja med drugo svetovno vojno – v času, ko je življenje trdo in medčloveški odnosi ne vedno ljubeznivi. Skozi oči otroka, ki je bil prisiljen hitro odrasti, spoznavamo prve grenke izkušnje življenja na kmetih, vojno, partizanski upor, bratomorno vojno ter povojni režim. A Anici se uspe prebiti skozi nemalo težav, se osamosvojiti in zaživeti na novo.

- Projekt Rastem s knjigo za sedmi razred OŠ, 2018/19, roman Avtobus ob treh. Mladinska dela Pod Marijinim plaščem, šmarnice za otroke, 2004, Lučka, zgodba o rojstvu, 2004, Bližina daljave.

Avtorje, njihova dela in celostno vsebinsko zasnovo bo predstavil kustos razstave, umetnostni zgodovinar in kritik Matjaž Brulc. Bližina daljave. Nataša Konc Lorenzutti.

POVEZANE KNJIGE