Agencija za človeške vire

Agencija za človeške vire - Jani Kovačič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jani Kovačič
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Agencija za človeške vire.pdf
ISBN
8967466880413

OPIS

Dvojnemu albumu Janija Kovačiča in Ane Pupedan z naslovom Besne pesmi, izdanemu pri založbi Radio Študent se naposled pridružuje še Janijeva pesniška knjiga Agencija za človeške vire. Kolektivne sanje bodo. Delovne organizacije bodo. Tovarišica z nageljnom bo. Tovariš knjigovodja bo. Metafora bo. Zgodovinski spomin bo. Splošna katastrofa bo. Kava za dva bo. Dom kulture bo. Brezpogojne kapitulacije ne bo. Pesniška eksplozija Janija Kovačiča je.Pesnik, ki je umel, da je človek nastal z naravno evolucijo (brez posebnega stvarjenja, brez popolne adaptacije, brez vnaprej dane uglašenosti med duhom in svetom), ki je neteološka in kaotična, bo v povezanih pesemskih nizih imenoval neimenljivo. Jani Kovačič, eden najvidnejših slovenskih kantavtorjev in izredno plodovit besedni ustvarjalec, pesnik, ki poje. Njegov opus obsega številne manj znane pesemske cikle, nemalo njih pa je odziv na dramatična dogajanja v zadnjem času (na čelu z begunsko problematiko, ki preizprašuje temelje evropskega človeka in humanizma).Izbor poezije in spremno besedo je pripravil Gregor Bauman. Grafike v knjigi so delo Boštjana Pavletiča.Natis je gmotno podprla Javna agencija za knjigo RS.Ustanovili smo Urad za intelektualno lastnino in Agencije za človeške vire.Z našimi plačljivimi tečaji pridobite znanja kot nikjer drugje!To je vaša dodana vrednost, prednost pred ostalimi!Lahko se zmenimo na obroke od vaših prvih zaslužkov.

Institucija/Agencija: (EASO) Evropski azilni podporni urad. Vrsta pogodbe: Začasni ... Uradnik za človeške vire TASK AND RESPONSABILITIES The Human Resources (HR) Officer will work in the Human Resources Department of the Agency.

Vrsta gradiva - poezija ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1. natis Založništvo in izdelava - Ljubljana : Sanje, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-274-476-2 COBISS.SI-ID - 288709120 Išči dalje ... Agencija za človeške vire.

POVEZANE KNJIGE