101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela

101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela - Jon Balchin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Balchin
DIMENZIJA
6,64 MB
IME DATOTEKE
101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela.pdf
ISBN
9006685262023

OPIS

Od Božička do Buffy, izganjalke vampirjev, od strica Sama do strica Toma – na teh straneh se bo pred vami zvrstil privlačen, poučen in neskončno zabaven izbor izmišljenih likov, ki so uvedli nove trende, vplivali na svet in prispevali k oblikovanju naše kulture in življenja. 101 najvplivnejša izmišljena oseba razgrinja marsikaj, česar še ne vemo o najbolj priljubljenih, osovraženih, strah vzbujajočih in čaščenih ikonah ter neizbrisnem pečatu, ki so ga pustile na naši civilizaciji.

Salter: 101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela Od Božička do Buffy, izganjalke vampirjev, od strica Sama do strica Toma - na teh straneh se bo pred vami zvrstil privlačen, poučen in neskončno zabaven izbor izmišljenih likov, ki so uvedli nove trende, vplivali na svet in prispevali k preoblikovanju naše kulture in življenja. Naj vas pustim najboljše stavki Roberta Kiyosakija, avtor knjig o finančnem izobraževanju, ki so bile prodane na milijone ljudi po svetu, kot so Bogati oče, ubogi oče o Poslovna šola. Morda vas zanimajo tudi ti stavki denarja ali ta podjetja.-Tisto, kar si rekel s svojimi usti, ni tisto, kar določa tvoje življenje, to je tisto, kar si šepetaš, da ima največ moči. 101 NAJVPLIVNEJŠA OSEBA, KI NI NIKOLI ŽIVELA.

ob prebiranju Poskusa nenehno vodi želja po razkritju, ki nam ga ponuja naslednje poglavje, to pa ponavadi zgodbo le še bolj zaplete. Na kratko: Danila Žorž nam ponuja napeto in zanimivo branje, lahko bi rekel, da že kar presenetljivo za prvenec. "Karin je zelo posebno dekle, čudovita oseba." Med njima naj bi se sicer vse razpletlo pred nekaj meseci, vendar pravi: "Sem pa vesel, da imam ob sebi tako dobro prijateljico, ki verjame vame, mi stoji ob strani in me spodbuja na vsakem koraku.

POVEZANE KNJIGE