Zmoreš

Zmoreš - Aleksander Šinigoj | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksander Šinigoj
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Zmoreš.pdf
ISBN
3320613757724

OPIS

Zmoreš. Čudovita moč je v tebi nagovarja bralca, da vzame trenutek, ki ga ima na voljo, in ga naredi v vsej nepopolnosti popolnega. Časa ni na pretek, zato je potrebno prevzeti odgovornost za svoje življenje in iti na naprej. Danes je nov dan, nov začetek, nova priložnost.Dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.Velja za odličnega NLP trenerja in NLP coacha, tako je tudi bil leta 2009 izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja, v katero so povabljeni le najboljši NLP trenerji na svetu.

Danes je nov dan, nov začetek, nova priložnost. Zmoreš. Čudovita moč je v tebi nagovarja bralca, da vzame trenutek, ki ga ima na voljo, in ga naredi v vsej nepopolnosti popolnega.

Zmoreš. Čudovita moč je v tebi nagovarja bralca, da vzame trenutek, ki ga ima na voljo, in ga naredi v vsej nepopolnosti popolnega.

POVEZANE KNJIGE