Življenje v ravnovesju

Življenje v ravnovesju - Marija Merljak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Merljak
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Življenje v ravnovesju.pdf
ISBN
5866162060813

OPIS

Knjiga, ki jo imate v rokah, je plod sodelovanja z bralci; od mnogih je avtorica črpala izkušnje o vsem, kar je zapisanega v knjigi. Temeljna misel, ki prežema vse strani, je, da je za zdravje potrebno uživati prav vse; mešano in vseh okusov, vsakega po malem, živalsko in rastlinsko, pridelano v skladu z naravo ter lokalno in sezonsko.Narava vedno poskrbi, da ob pravem času zraste to, kar tedaj potrebujemo.

Temeljna misel, ki prežema vse strani, je, da je za zdravje potrebno uživati prav vse; mešano in vseh okusov, vsakega po malem, živalsko in rastlinsko, pridelano v ... Življenje v ravnovesju. 1,382 likes · 17 talking about this.

Festival celostnega zdravja Dao Yah Festival celostnega zdravja temelji na alternativni medicini in prepričanju, da je začetek določene bolezni povezan z neravnovesjem v telesu. Gre za holistični značaj, ki zdravi glavne dejavnike nas samih.

POVEZANE KNJIGE