Življenje je več kot to

Življenje je več kot to - Theresa Caputo | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Caputo
DIMENZIJA
10,32 MB
IME DATOTEKE
Življenje je več kot to.pdf
ISBN
1261715458517

OPIS

Theresa Caputo, priljubljen medij, zvezda hit televizijskega šova Medij z Long Islanda, vam odpre vrata njenega sveta in vas povabi, da doživite njen izjemen dar komuniciranja s tistimi, ki so prečkali v onostranstvo. Vedno zabavna, odkrita in realna, je kot medij začela komunicirati z dušami pri starosti štirih let, a svojega daru ni v celoti sprejela, dokler ni bila stara triintrideset. Od takrat svoje izredne sposobnosti uporablja kot pomoč ljudem v procesu zdravljenja čustvenih ran ob izgubi najdražjih.Življenje je več kot to vam odstre tančico delovanja medijstva Therese, kaj se zgodi z vašo dušo, ko umrete, kakšna so nebesa, kaj želijo umrli, da veste, pomembnost živeti pozitivno življenje in kakšno pomembno vlogo igrajo tu in v posmrtnem življenju vaša družina, prijatelji, angeli in Bog.Theresino sporočilo nam pomaga razumeti, da so naši najdražji varni in v miru, in biti hvaležni za pomembne lekcije, ki jih moramo izkusiti vsak dan.

Dve leti nazaj je sem prvič pripeljal še ostale člane skupine in vsi so se strinjali, da je to pravi kraj za življenje v Evropi. Če vaše življenje ne poteka dobro, je morda nezadostno vaše trenutno znanje, ne življenje samo. Biti morate previdni, kajti narediti življenje boljše pomeni prevzeti veliko odgovornosti, za to pa je potrebno več truda in skrbnosti, kot da še naprej neumno živite v bolečini in ostajate naduti, zavajajoči in zamerljivi. Kot sem že rekla, 38 let delam v zdravstvu, veliko različnih obdobij zdravstva sem preživela, pogosto obupala nad stanjem, a ostajam optimist.

Moja zahteva do politike je, da ti ljudje živijo podobno kot jaz. Šele temu lahko rečemo dostojno življenje. Življenje je več kot to vam odstre tančico delovanja medijstva Therese, kaj se zgodi z vašo dušo, ko umrete, kakšna so nebesa, kaj želijo umrli, da veste, pomembnost živeti pozitivno življenje in kakšno pomembno vlogo igrajo tu in v posmrtnem življenju vaša družina, prijatelji, angeli in Bog. Vitamina C je skoraj toliko kot v limoni pa tudi veliko kalcija in kalija, železo, žveplo in magnezij.

POVEZANE KNJIGE