Živeti s ciljem

Živeti s ciljem - Daniel Harkavy, Michael Hyatt | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Harkavy, Michael Hyatt
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Živeti s ciljem.pdf
ISBN
8861412154305

OPIS

Večina med nami vidi v načrtovanju neko naravno modrost. Načrtujemo počitnice, izobraževanje svojih otrok ali svojo upokojitev. A ne pomislimo, da bi načrtovali svoje življenje. Avtorja knjige nam svetujeta, kako naj se lotimo tega načrta. Življenjski načrt je aplikacija, ki jo potrebujemo, da ostanemo na pravi poti do življenja, ki ga želimo. Kajti, če si postavimo cilje in spoznamo pravo pot za dosego teh ciljev, nam do želenega življenjskega sloga manjka le še to, da odločno ukrepamo.

... Živeti s ciljem. Kako sestaviti uspešen življenjski načrt? Avtorja sta uspešna poslovneža in družinska očeta, ki v tej knjigi z bralci delita svoj vzorec življenjskega načrta.

Z mnogimi starši smo v kontaktu. Skupna ugotovitev je, da terja delo za šolo veliko napora, najrazličnejših oblik razpoloženja in dodatne motivacije za otroke.

POVEZANE KNJIGE