Zgodovina rodbine Lazarini

Zgodovina rodbine Lazarini - Franc Lazarini | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franc Lazarini
DIMENZIJA
6,60 MB
IME DATOTEKE
Zgodovina rodbine Lazarini.pdf
ISBN
6507719618583

OPIS

Knjiga predstavlja zgodovino ugledne in pomembne slovenske plemiške rodbine, ki se je v sredini 17. stoletja iz Benetk preselila na Kranjsko, tu dobila plemiški naziv (1687 nižje plemstvo, 1770 oziroma 1771 baronski naslov) in katere predstavniki so bili od 17. pa vse do prve polovice 20. stoletja nosilci različnih pomembnih funkcij ne le na Kranjskem, temveč tudi na Štajerskem in drugod po habsburški monarhiji.

dr. Franc Lazarini (1940-1992) je večini poznan kot pomemben slovenski kemik, manj znano pa je, da je precej prostega časa posvetil raziskovanju svojih prednikov, nekdaj ugledne in pomembne plemiške rodbine baronov Lazarini.Celoten opis Zgodovina rodbine Lazarini: kronika, dokumenti, genealogija, komentarji, zgodbe.

... Knjiga predstavlja zgodovino ugledne in pomembne slovenske plemiške rodbine, ki se je v sredini 17.

POVEZANE KNJIGE