Zaslužek na internetu za začetnike

Zaslužek na internetu za začetnike - Gorazd Svete | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gorazd Svete
DIMENZIJA
6,25 MB
IME DATOTEKE
Zaslužek na internetu za začetnike.pdf
ISBN
3263138198272

OPIS

Ta knjiga, s podnaslovom “Kako zgraditi svoj posel na spletu iz nič”, vpelje v svet internetnega podjetništva. Je neke vrste vodič, ki na podlagi izkušenj avtorja opisuje, kako si lahko prav vsak postavi svoj internetni poslovni model za skoraj nič investicije.Predstavljen je poslovni model, ki preverjeno deluje in lahko prinaša zaslužek tako tistim, ki niso zadovoljni s svojimi obstoječimi prihodki ali odnosi v službi, kot tudi podjetnikom, ki želijo povečati prodajo svojih obstoječih produktov. Opisane so tako motivacijske metode, ki so potrebne za uspešno delovanje v vseh okoljih kot tudi orodja, ki jih je treba imeti za uspešno delo na internetu.

Knjiga vsebuje neprecenljive nasvete, kako lahko iz nič začnete svoj spletni posel čim hitreje in s čim manjšim finančnim vložkom. Žal je na spletu tudi polno novic, ki jim ne smemo kar slepo verjeti. Zaslužek na internetu je res možen, toda lahko ste prepričani, da čez noč ne boste obogateli.

V vsakem od teh načinov lahko zaslužite brez tveganja in minimalnega fizičnega napora. Eknjiga je brezplačno na voljo vsem, ki izpolnijo zgornji obrazec. Z izpolnitvijo zgornjega obrazca se strinjate, da se naročite tudi na brezplačne e-novice spletne strani Zasluzek.org.

POVEZANE KNJIGE