Za starejše od šestnajst

Za starejše od šestnajst - Ana Saldanha | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Saldanha
DIMENZIJA
8,46 MB
IME DATOTEKE
Za starejše od šestnajst.pdf
ISBN
1071912259477

OPIS

Še ne šestnajstletna Dulce se na Facebooku spozna s še enkrat starejšim Eddijem. Prijateljstvo nadaljujeta s telefonskimi pogovori in sporočili. Ko se njuni resničnosti prekrižata v podeželskem mestecu Vila Nova de Senfis, se zapleteta v kratkotrajno strastno ljubezensko razmerje.Kaj od odnosa pričakuje Dulce? Kaj od nje hoče Eddie? Kot da njuno preizpraševanje ne bi zadoščalo, se v dogajanje vpletejo še policija, sodišče in mediji.Oblikovano v skladu s priporočili za oblikovanje gradiv za bralce z disleksijo.

natis Založništvo in izdelava - Medvode : Malinc, 2017 Jezik - slovenski ... Za starejše od šestnajst; Para maiores de dezasseis Za starejše od šestnajst je zgodba o najstniškem tipanju po odnosih med spoloma. Je tudi prvi v slovenščino prevedeni roman na Portugalskem izjemno cenjene in priljubljene mladinske pisateljice Ane Saldanhe ter obenem eno redkih besedil portugalske mladinske književnosti pri nas. Naslov: Za starejše od šestnajst Naslov izvirnika: Para maiores de dezasseis Prevod: Blažka Müller Pograjc Tehnični podatki: 14,6×20,9; 216 strani ISBN: 978-961-6886-27-7 Knjiga je oblikovana v skladu s kriteriji oblikovanja gradiv za bralce z disleksijo.

Akcija, v kateri bralci pomagajo izbrati osebnost leta, poteka od leta 2012. Iva Soršak je direktorica Doma dr.

POVEZANE KNJIGE