Za starejše od šestnajst

Za starejše od šestnajst - Ana Saldanha | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Saldanha
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Za starejše od šestnajst.pdf
ISBN
1188372752118

OPIS

Še ne šestnajstletna Dulce se na Facebooku spozna s še enkrat starejšim Eddijem. Prijateljstvo nadaljujeta s telefonskimi pogovori in sporočili. Ko se njuni resničnosti prekrižata v podeželskem mestecu Vila Nova de Senfis, se zapleteta v kratkotrajno strastno ljubezensko razmerje.Kaj od odnosa pričakuje Dulce? Kaj od nje hoče Eddie? Kot da njuno preizpraševanje ne bi zadoščalo, se v dogajanje vpletejo še policija, sodišče in mediji.Oblikovano v skladu s priporočili za oblikovanje gradiv za bralce z disleksijo.

Nadaljujeta s telefonskimi pogovori in sporočili. Za starejše od šestnajst je zgodba o najstniške tipanju po odnosih med spoloma, Je tudi prvi v slovenščino prevedeni roman na Portugalskem izjemno cenjene in priljubljene mladinske pisateljice Ane Saldanhe ter obenem eno redkih besedil portugalske mladinske književnosti pri nas. Oblikovano v skladu s priporočili za oblikovanje gradiv za bralce z disleksijo. ...

Gre za tako imenovani crossover roman, primeren tako za mladostnike kot odrasle. Dulce, petnajstletno dekle, se na Facebooku spozna s še enkrat starejšim znanstvenikom Eddijem.

POVEZANE KNJIGE