Za devetimi drevesi

Za devetimi drevesi - Tina Arnuš Pupis | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tina Arnuš Pupis
DIMENZIJA
10,39 MB
IME DATOTEKE
Za devetimi drevesi.pdf
ISBN
4189152018969

OPIS

V zbirki zgodb Za devetimi drevesi bo bralec srečal kopico gozdnih živali (ter tu in tam dečka Srečka), ki si delijo življenjski prostor, tegobe, zagonetke, nasvete, veselje in še kaj. Včasih je med njimi napeto, a na koncu je vedno tako, kot mora biti. Deset živalskih zgodb je povezanih v duhovit prvenec Tine Arnuš Pupis, ki mi piko na i dodajo ilustracije Tanje Komadina.

Tokratni prvenec je tako izbor avtoričinih najboljših pravljic z živalskimi junaki, ki na hudomušen način obravnavajo različne tematike, odpirajo vprašanja in ponujajo podlago za nadaljnje pogovore. Za devetimi drevesi book. Read reviews from world's largest community for readers. ARNUŠ PUPIS, Tina: Za devetimi drevesi BABICA pripoveduje (Slovenske ljudske pripovedi) CARNAVAS, Peter: Otroka, ki sta imela rada knjige DAMM, Antje: Obisk DE KINDER, Jan: Rdeča ali Zakaj zasmehovanje ni smešno HERMANN, Inge: Mala dežna kapljica HROVAT, Uroš:Vampirski paradižniki JOGAN, Dunja: Srečkov kovček PRIPOROČILNI SEZNAM KNJIG ZA BRALNO ZNAČKO 2019/2020.

BOŽIČEK, Maja: Vikingi s Pipija 5. HEIMANN; Rolf: Kraljevska bolha Prismuknjene zgodbe Življenje je kot krokodil 6.

POVEZANE KNJIGE