V deželo luči

V deželo luči Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,94 MB
IME DATOTEKE
V deželo luči.pdf
ISBN
1195126623413

OPIS

Božične zgodbe v knjigi V deželo luči, pa tudi mnoge druge s to tematiko, ki vanjo niso bile uvrščene, nas vsaka po svoje nagovarjajo, da bi odprli svoja srca za največjo skrivnost božiča. Da bi odprli svoja srca tudi za drugega, naj bo vandrovec v dolgih zimskih nočeh, siromak, ki išče prenočišče, pesnik, ki slavi Boga, otrok, ki zvedavo bere o njem, duhovnik, ki ga oznanja … Vabijo nas v svetlo deželo upanja in veselja. Zgodbe za vsak dan v adventu

so Judje izgnali tujce, oljenka na osemkrakem svečniku pa je gorela sedem dni, čeprav je bilo v njej olja samo za en dan. Praznik ne proslavlja vojaške zmage, pač pa zmago luči nad temo in šibkejšega nad močnejšim. V kuhinji potrebujete svetlobno telo, ki zagotavlja dovolj osnovne svetlobe.

Še najlepše nam je bilo na križišču med Stanetovo in Prešernovo cesto. Moramo ti napisati, da smo preživeli res lep dan. Z vlakom smo se odpeljali v Ljubljano.

POVEZANE KNJIGE