Speča deklica

Speča deklica - Lara Sotlar Urankar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lara Sotlar Urankar
DIMENZIJA
3,36 MB
IME DATOTEKE
Speča deklica.pdf
ISBN
1903690417593

OPIS

Speča deklica je zgodba o dvainštiridesetletnici, ujeti v kaosu vsakdanjih obveznosti, ki se na vso moč trudi biti dobra mama, ustrežljiva žena, skrbna gospodinja, odlična delavka, zvesta prijateljica. Ob pomoči osemletne hčere prižge luč in odpre predal v svoji notranjosti. Uspe ji zbuditi spečo deklico in končno spozna osebo, ki jo je ves čas iskala. Sebe.Kaj se je morala naučiti, da bo lahko končno živela svoje poslanstvo? Se je v mednarodnem farmacevtskem podjetju naučila biti dovolj pogumna, da bo sledila sebi?Česa se je naučila od svojih Velikih Učiteljev, zdravnikov, bolnikov? Bo znala marketinške in prodajne veščine uporabiti tudi pri uresničevanju svojih sanj? Lahko z znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobila, pomaga tudi drugim?Lara Sotlar Urankar je doktorica veterinarske medicine, magistrica znanosti, ki je bila kot študentka glavna urednica prvega časopisa študentov Veterinarske fakultete v Ljubljani in organizatorica prvih mednarodnih izmenjav, je zdravila tudi slone, gorile, koale in druge divje živali v ZOO Miami na Floridi, v Združenih državah Amerike in Republiki Južna Afrika.Pisala je zakonodajne akte s področja zaščite živali pred mučenjem in izobraževala prevoznike živali ter tudi samo sebe presenetila z odločitvijo, da se zaposli v mednarodnem farmacevtskem podjetju. V njem se že petnajsto leto kali prodajno in marketinško.Avtorica je "zasvojena" s potovanji, ki so njen najljubši način prenosa ljubezni do ljudi in narave, na svoja otroka. Nomadka po duši želi vzgojiti človeka, ki bosta strastna, pogumna, ponosna in vedno srčna.

24 od 47. Šifra: 229955 Speča deklica (povzetek knjige) PetraSkarja 2017-11-02T19:11:07+01:00 Avtorica: Lara Sotlar Urankar Knjiga Speča deklica; Še vedno je čas, da postanete vse, kar ste si vedno želeli. Morska pokrajina z galebi, Morska pokrajina, Morska pokrajina z nočnim nebom, Moon forest - gozdna pokrajina, Lunine faze z geometrijsko obliko, Skodelica z imenom - Travnik, Skodelica z imenom - Gozd, Speča deklica in volk, Snežna muca, Snežni volk, Snežni zajčki, Deklica z spečim volkom in kolibrijem, Beli zajček s kolibrijem Speča deklica Še vedno je čas, da postanete vse, kar ste vedno želeli Lara Sotlar Urankar 19,90 € Dodaj v košarico Čudovite sanje Razposajena pripoved o družinskem kaosu, osebnih strasteh in temu, kako sem obojemu rekla "da" Jennifer Fulwiler 22,90 € Dodaj v košarico Fran Levstik, Speča deklica, Dekle in ptica, Dve otvi : Ivan Tavčar, Šarevčeva sliva; Cvetje v jeseni; Visoška kronika : Rado Murnik, Ženini naše Koprnele Fran Celestin, Naše obzorje ... Poezija Peter Kolšek: Sedmero jlubezenskih Aleš Šteger: Zgodba o poeziji Vesna Furlanič Valentinčič: Speča deklica na poljani prikazani Proza Feri Lainšček: Srčev fant Igor Škamperle: Pogovori s Kosinskim Dušan Čater: Imitacija Intervju Iztok Osojnik: Moč zagledati sebe Enciklopedija živih Janko Kos: Moderna slovenska lirika Zadnja izmena Peter Høeg: Smillin občutek za sneg ... Beseda deklica ima 12 sopomenk.

19.90 ... Domov / Trgovina / Knjige / Lara Sotlar Urankar: Speča deklica. Izdelek je bil dodan Lara Sotlar Urankar: Speča deklica.

POVEZANE KNJIGE