Slovensko-hrvaški slikovni slovar

Slovensko-hrvaški slikovni slovar - Barbara Majcenovič Kline | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Majcenovič Kline
DIMENZIJA
4,51 MB
IME DATOTEKE
Slovensko-hrvaški slikovni slovar.pdf
ISBN
4698588492496

OPIS

Čarobni svet novih besed v tujih jezikih je lahko ob uporabi primernih slikovnih slovarjev prav zabaven. Od osnovnih besed in besednih zvez predstavljanja, spoznavanja prijateljev in družine se mladi bralci podajo na igrišče, v šolo, v mesto, k zdravniku, na tržnico, kmetijo in še kam ter bogatijo svoje besedišče v različnih situacijah. S pomočjo privlačnih dvojezično podpisanih slik in uporabnih dvogovorov lahko utrjujejo tudi govorne spretnosti, mimogrede pa pridobljene besede utrjujejo tudi v sobesedilu.

Sodobni slovar je namenjen učencem, dijakom in študentom ter vsem, ki pri svojem delu potrebujejo oba jezika. Posebno pozornost so slovaropisci namenili sinonimom in antonimom in t.i.

Slovensko hrvaški slovar lahko uporabljate poljubnokrat in je brezplačen. Enkraten prevod lahko vsebuje 300 znakov. Slovensko-hrvaški slikovni slovar Barbara Majcenovič Kline.

POVEZANE KNJIGE