Ruska flota dve leti v Trstu

Ruska flota dve leti v Trstu - Vladimir B. Bronjevski | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladimir B. Bronjevski
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Ruska flota dve leti v Trstu.pdf
ISBN
8392402001063

OPIS

Nenavadna vsebina knjige Ruska flota dve leti v Trstu z bogatim slikovnim gradivom daje bralcu zanimivo sliko naglo razvijajočega se Trsta v 19. stoletju in tedanjega, nam neznanega življenjskega utripa njegovih prebivalcev.

Trdnjava je dve leti kasneje spet padla v turške roke. Bahčisarajski mirovni sporazum, podpisan leta 1681, je le potrdil ozemeljski status quo v tej regiji. »V Furlaniji in Julijski Krajini živi okrog 50.000 Slovencev.

novembra: Branka Sulčič: Ogled 5.145: 20. Predstavitev knjige Dvorišče indumbe Mirana Suše Anita Horvat je na atletskem mitingu v Trstu zmagala v teku na 400 m z 52,98 sekunde in za dobro sekundo in pol zaostala za svojim dve leti starim državnim rekordom (51,22).

POVEZANE KNJIGE