Pravi dogodek

Pravi dogodek - Emil Hakl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emil Hakl
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Pravi dogodek.pdf
ISBN
7091685266277

OPIS

Kaj lahko stori povprečen posameznik, ko mu zaradi smešno majhnega dolga zarubijo celo hišo, ko njegova žena zaradi tega konča v norišnici, ko mu iz rok izpulijo stanovanje, v katerega je vložil vse prihranke, ko zaradi brezobzirnosti pravnikov naredi samomor njegov bližnji sorodnik? Taka in podobna vprašanja si med pogovori o računalniških igricah, ob pitju doma narejenega kalvadosa in pripovedovanju zabavnih anekdot o raznih prijateljih, znancih in neznancih zastavljajo trije moški srednjih let. Je na brezobzirno ravnanje institucij in elit potrebno odgovoriti z ustrezno brezobzirni prijemi ali pa se je bolje trudi čim bolj mirno nadaljevati z življenjem, ki je »sicer na splošno za en drek, hkrati pa še kar v redu«?

Gre za fragmentarno, delno skoraj eksperimentalno literarno delo s kratkimi podpoglavji, ki jih uvajajo v mastnem tisku zapisani stavki. V njem spremljamo prvoosebno pripoved relativno apatičnega pisatelja v srednjih letih, ki piše, igra ... Pravi dogodek Emil Hakl.

To bo največji zimski športni dogodek pri nas, ki za organizatorje v času epidemije predstavlja ogromen logistični zalogaj. Čez slab teden se bo začel NT Remote, največji IT-dogodek v državi. Gre za digitalno različico NT konference.

POVEZANE KNJIGE