Potovanje na Venero

Potovanje na Venero - C. S. Lewis | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
C. S. Lewis
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Potovanje na Venero.pdf
ISBN
2552607170980

OPIS

V drugem delu Vesoljske trilogije, Potovanju na Venero, je jezikoslovec in profesor Na Cambridgeu poslan na Perelandro, planet, ki mu ljudje pravimo Venera. Planet je napadla zla sila in ga želi uničiti. Bo dr. Ransomu uspelo premagati hudobijo? Ali bo stara in plemenita civilizacija preživela ali jo bodo uničile zle sile?

Šestdeset kilometrov nad razbeljenim, toksičnim površjem, nad mejo oblakov, je na Veneri največji približek zemeljskim razmeram v celotnem osončju. Vir Nasa Na Venero sta prispeli 15.

S. Lewis Prevod: Doroteja in Jakob Emeršič Zbirka: Vesoljska trilogija Založba: Družina Število strani: 254 Leto izdaje: 2017 ISBN: 978-961-04-0355-5 Mere: 140 x 210 mm Vezava: mehka ‎V drugem delu Vesoljske trilogije, Potovanju na Venero, je jezikoslovec in profesor Na Cambridgeu poslan na Perelandro, planet, ki mu ljudje pravimo Venera.

POVEZANE KNJIGE