Postopoma zapuščati Misantropolis

Postopoma zapuščati Misantropolis - Davorin Lenko | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Davorin Lenko
DIMENZIJA
11,83 MB
IME DATOTEKE
Postopoma zapuščati Misantropolis.pdf
ISBN
5208816691290

OPIS

Prej bi lahko Če je bil v Telesih tak protagonist vse bolj brezspolni moški, pisatelj, ki so mu zaradi raka odstranili moda, spoznavamo v Lenkovi drugi knjigi, zbirki kratke proze z nekoliko prenapetim naslovom Postopoma zapuščati Misantropolis, še večjo množico pogosto do bizarnosti prignanih značajev, ki jih muči isti simptom - kljub neštetim ... Postopoma zapuščati Misantropolis (kratka proza, Center za slovensko književnost, 2016) Bela pritlikavka (roman, Cankarjeva založba, 2018) Psihoporn (kratka proza, Cankarjeva založba, 2020) Sklici Čas zadnje spremembe strani: 22:49, 6. december 2020.

Ne glede na to so bila tudi dolga obdobja, ko ni pisal, Telesa v temi so dejansko njegov četrti ali peti roman, njegova pisateljska pot je bila polna neuspehov, nerazumljenosti, neodzivnosti in apatije, je pa vseeno vztrajal. Verjame, da so bila Članki z oznako Postopoma zapuščati Misantropolis.

POVEZANE KNJIGE