Pobalinka

Pobalinka - Tonja Jelen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tonja Jelen
DIMENZIJA
7,96 MB
IME DATOTEKE
Pobalinka.pdf
ISBN
4006885019200

OPIS

Jantar Prijela je za deblo. Objela lepljivo razbrazdan steber. Roke polne iglic. Pika-pika stop. Vonja drevesa in gleda s človeške perspektive. Smrečje. Prepeva in se igra veter. Kolikokrat se je skrila med grmovje. Nič več pika-pika stop. Prisesala se je k lesu. Utopila bi se v jantarju. Zajezila bi čas in nekoč bi krasila pisalno mizo zmedenega človeka. Končno bi bila zaželeno darilo nikoli pozabljenega poletnega rojstnega dne.

uri prihaja Pobalinka (Tomboy). Laure (Zoé Heran) je desetletna deklica, ki bi jo v kavbojkah, spodnji majici in s kratko pristriženo pričesko ... Pobalinka (Tomboy) Velika dvorana Hotela Paka Mladinski film, 82 minut Režija: Céline Sciamma Igrajo: Zoé Heran, Malonn Lévana, Jeanne Disson, Sophie Cattani, idr. Pobalinka (2018) družinski.

Laure (Zoé Heran) je desetletna deklica, ki bi jo v kavbojkah, spodnji majici in s kratko pristriženo pričesko ... Pobalinka (Tomboy) Velika dvorana Hotela Paka Mladinski film, 82 minut Režija: Céline Sciamma Igrajo: Zoé Heran, Malonn Lévana, Jeanne Disson, Sophie Cattani, idr. Pobalinka (2018) družinski. angleški.

POVEZANE KNJIGE