Papir, kamen, škarje

Papir, kamen, škarje - Tomo Podstenšek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomo Podstenšek
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Papir, kamen, škarje.pdf
ISBN
8687643891408

OPIS

Učitelj srednjih let, ki poučuje na osnovni šoli, je zasidran v mirno in relativno ugodno, a obenem tudi monotono in dolgočasno življenje. Brezvoljnost, izpraznjenost in odsotnost smisla, ki bi presegal sprotne minljive učitke, ga potiskata v depresijo in pasivnost, ki poraja vse večjo stopnjo frustracije. Po dolgem času pa se pojavi priložnost za razvoj resne partnerske zveze, skoraj sočasno pa dobi tudi vabilo na trideseto obletnico zaključka osnovne šole.

Narodnost: slovenska književnost. Simon je osnovnošolski učitelj geografije nekje sredi štiridesetih.

Ta projekt uporablja naslednje trinket-e: 'Kamen, škarje, papir' viri- jumpto.cc/rps-go V prostorih Galerije P74 je na ogled razstava Kamen, papir, škarje, ki so jo postavili brez uradnega odprtja, torej v obliki, ki jo dopuščajo ukrepi za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Small but dangers, Soul, gouache na papirju, 2014 (detajl) Foto: Zavod P.A.R.A.S.I.T.E Na razstavi ... Papir, kamen, škarje book.

POVEZANE KNJIGE