Ozaveščanju naproti

Ozaveščanju naproti - Kornelija Pope Toth | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kornelija Pope Toth
DIMENZIJA
8,73 MB
IME DATOTEKE
Ozaveščanju naproti.pdf
ISBN
5504193944337

OPIS

"Rada bi vam predala znanje, pridobljeno tekom mojega aktivnega življenja, posvečenega iskanju pravega vzroka za bolezni in zdravljenju bolnega človeka. Moje raziskave in izkušnje so dokazale resničnost hipoteze o tem, da »trpimo zaradi grehov«, torej hudobij, večinoma potlačenih v naši podzavesti. Prav tako sem uspela priti do nedvoumnih podatkov, ki jasno dokazujejo neveljavnost, celo škodljivost popularnih metod, baziranih na pozitivnih afirmacijah in samoprogramiranju.Postalo je jasno, da popularna miselnost vodi v propad. Zavedanje in metoda ozaveščanja sta edina, ki nas lahko rešita iz tega."

Pomislite na okolje, preden natisnete to stran! Ozaveščanje. Povezave na vsebine, namenjene okoljskemu ozaveščanju.

Znan je po hitrem širjenju ter lahkem osvajanju umetnih od človeka ustvarjenih bivališč. Za razmnoževanje potrebuje le majhne količine stoječe vode, V knjigi „Ozaveščanju naproti« izšle pred skoraj 4 leti sem poudarjala, da se z dosedanjo, dvodimenzionalno miselnostjo, na sploh takšno, ki je nastala s programiranjem, na podlagi novodobne miselnosti za »zdravje in uspešnost« se NE DA NIČ REŠITI. Naravni kristal je najbolj učinkovit za uravnavanje potenja in neprijetnih vonjav, brez škodljivih učinkov na telo.

POVEZANE KNJIGE