Maja in Miha

Maja in Miha - Helena Kraljič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Helena Kraljič
Maja in Miha.pdf

Knjiga, ki je pred vami, bo družini v pomoč, saj bodo starši z njo lahko predstavili sladkorno bolezen otrokom. Dobrodošla pa bo tudi v šolah in vrtcih, saj na preprost način pojasni, kako do sladkorne bolezni pride in kako poteka življenje z njo.– Doc. dr. Nataša Bratina, vodja kliničnega oddelka za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni Pediatrične klinike ter predsednica Društva za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami

Večer je bil nepozaben tako iz kulinaričnega doživetja kot ambientalnega vidika. Izbrana družba, ki je z nama proslavila ta poseben dan, je bila navdušena nad prelepo okolico, hrano, vinom in gostoljubnostjo osebja.

Izbrana družba, ki je z nama proslavila ta poseben dan, je bila navdušena nad prelepo okolico, hrano, vinom in gostoljubnostjo osebja. Plesali in zabavali smo se do ... Zgodil se je Lego Batman Movie in ekspedicija Merljakov je šla prvič skupaj v kino! Nice ... 1.