Kmalu

Kmalu - Morris Gleitzman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Morris Gleitzman
DIMENZIJA
7,92 MB
IME DATOTEKE
Kmalu.pdf
ISBN
3337693468716

OPIS

Konec vojne je, a grozot, ki jih je druga svetovna vojna povzročila še ni konec. V mestecu na Poljskem, kjer se znajde naš junak Feliks v svojem trinajstem letu življenja, zatem ko je izgubil še mamo, se ljudje komajda prebijajo iz dneva v dan. Feliksu grozi nevarnost s strani Poljakov, ki sovražijo prišleke in pobijajo jude, kljub temu, da ljudem pomaga s svojim medicinskim znanjem. V nekem trenutku uspe rešiti življenje dojenčku in nenadoma mora skrbeti zanj. Spozna tudi dekle Anjo. Najprej presodi, da mu je nevarna, saj se zna boriti zase, potem pa spozna njeno pravo plat in skupaj se odpravita poiskat skrbnike za dojenčka.

2. 2021 Sanja Ulen Novo poslovno stavbo v Murski Soboti so zgradili prav za MOL kot dolgoročnega najemnika.

20.2.2021 | 08:15. Sporazum o sodelovanju je podpisan - od leve proti desni: Jože Kapler, Andrej Vizjak in Marjan Hribar.

POVEZANE KNJIGE