Kako živijo otroci po svetu

Kako živijo otroci po svetu - Pavla Hanáčková, Helena Haraštová | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pavla Hanáčková, Helena Haraštová
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Kako živijo otroci po svetu.pdf
ISBN
4137350218949

OPIS

Si se kdaj spraševal, kako živijo otroci v drugih državah?Ta knjiga ti ponuja izvrstno priložnost, da pokukaš v domove na vseh celinah in odkriješ, kako različna so lahko življenja otrok. Ljudje domove gradijo, da ustrezajo krajevnim pogojem in je v njih udobno živeti. Veš, kako živijo otroci v Mongoliji? Ali kakšno je življenje v ledenem igluju? Kaj pa v deževnem gozdu? Pridi z nami in poglej v domove v vseh delih sveta ter spoznaj nove prijatelje, ki ti bodo povedali vse o svoji kulturi. No, si pripravljen?

• Predstavimo jim UNICEF, njegove osnovne programe ter idejo pomoči šibkejšim (vsi živimo na tem planetu in smo medsebojno povezani). • Pogovorimo se o tem, kako lahko mi pomagamo, čeprav smo majhni.

Kaj delamo ljudje na Zemlji… žalostno. Komarji in mušice (sand-flies) v pesku na otoku Saona - Po preživelem večeru in noči na Saoni, nam je postalo jasno, zakaj so tu samo enodnevni oz.

POVEZANE KNJIGE