Camino: pot svetega Jakoba

Camino: pot svetega Jakoba - Milan Vinčec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Vinčec
DIMENZIJA
5,96 MB
IME DATOTEKE
Camino: pot svetega Jakoba.pdf
ISBN
4189762575955

OPIS

Grafični prikaz poti, zemljevidi mest, več kot 200 fotografij in jedrnati opisi kulturnih in drugih zanimivosti. Potovanje je razdeljeno na 15 oziroma 30 dni, z opisom poti, ki jo kolesar ali pohodnik opravi v enem dnevu. Knjiga je dober vodnik tudi za tiste, ki jo nameravajo prehoditi – vrisane ima tudi peš poti.

Jakobu v Ljubljani obeležili dvajseto obletnico delovanja Društva prijateljev svetega Jakoba. Zaradi ukrepov za preprečitev širjenja okužbe z virusom Covid-19 je ta slovesnost žal potekala v omejenem obsegu.

Marjeta Novak Kajzer: Marjeta Novak Kajzer Žanr: spomini, potopisni roman Narodnost: francoska književnost "Ko sem se odpravil na Pot svetega Jakoba, nisem iskal ničesar, a sem to našel." Vodniki CAMINO . Knjiga Camino, pohodni vodnik Camino Frances in kolesarski vodnik Camino s kolesom bodo dobrodošli sopotniki vsakomur, ki se odpravlja na Jakobovo pot, bodisi zgolj kot popotnik, izletnik ali ljubitelj kulturno zgodovinskih znamenitosti, bodisi kot iskalec notranjega miru ali kot romar, ki hrepeni po duhovni izpolnitvi..

POVEZANE KNJIGE