Aličine pustolovščine v deželi čudes

Aličine pustolovščine v deželi čudes - Lewis Carroll | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lewis Carroll
DIMENZIJA
10,32 MB
IME DATOTEKE
Aličine pustolovščine v deželi čudes.pdf
ISBN
1878181872516

OPIS

O pustolovščinah deklice Alice, ki se je znašla v Deželi čudes, radi berejo otroci in odrasli bralci. Zabavni junaki, smešni prizori, zanimivi dialogi gradijo živopisno in nepozabno pripoved. Zaradi čudovitih in elegantnih ilustracij bo ta izdaja postala pravi biser v vaši domači knjižnici. Nikar ne odlašajte z branjem in jo brž odprite! Nori Klobučar, mačka Smejalka, Marčni zajec in Modra gosenica že nestrpno čakajo na srečanje z vami! Aličine peripetije se že začenjajo.

Pogrešani pingvin (LOZANO) Zbirka klasičnih pravljic . ALICA V ČUDEŽNI DEŽELI.

Nadaljevanje in večno aktualna Alica Zgodba je že v času izida dosegla tako priljubljenost, da je Dodgson - ponovno kot Lewis Carroll - leta 1871 napisal nadaljevanje, naslovljeno Through the Looking-Glass (slov. V šolskem letu 2020/2021 boste prebrali 4 knjige: dve obvezni knjigi, dve pa boste izbrali s seznama. 150 let mineva, odkar je izšla ena najpriljubljenejših knjig za mladino in odrasle, Alica v čudežni deželi.Knjiga z originalnim naslovom Alice's Adventures in Wonderland (Aličine dogodivščine v čudežni deželi; podpisuje jo Lewis Carroll) je doživela takojšen uspeh, bila večkrat ponatisnjena, prevedena v večino jezikov, doživela je številne filmske in gledališke uprizoritve. Je ekstravagantna zgodba o Alici, bistroumni desetletnici, ki nalašč in brez oklevanja skoči v zajčjo luknjo in s tem v svet čudes, kakršna obstajajo le v sanjah in v Čudežni deželi. Tu se zgodi ogromno čud(ež)nega. xD vreDee je ALICA V ČUDEŽNII DEŽELI — nasTeeeekica.

POVEZANE KNJIGE