Aličine pustolovščine v deželi čudes

Aličine pustolovščine v deželi čudes - Lewis Carroll | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lewis Carroll
DIMENZIJA
11,16 MB
IME DATOTEKE
Aličine pustolovščine v deželi čudes.pdf
ISBN
1021839009695

OPIS

O pustolovščinah deklice Alice, ki se je znašla v Deželi čudes, radi berejo otroci in odrasli bralci. Zabavni junaki, smešni prizori, zanimivi dialogi gradijo živopisno in nepozabno pripoved. Zaradi čudovitih in elegantnih ilustracij bo ta izdaja postala pravi biser v vaši domači knjižnici. Nikar ne odlašajte z branjem in jo brž odprite! Nori Klobučar, mačka Smejalka, Marčni zajec in Modra gosenica že nestrpno čakajo na srečanje z vami! Aličine peripetije se že začenjajo.

Nadaljevanje in večno aktualna Alica Zgodba je že v času izida dosegla tako priljubljenost, da je Dodgson - ponovno kot Lewis Carroll - leta 1871 napisal nadaljevanje, naslovljeno Through the Looking-Glass (slov. V šolskem letu 2020/2021 boste prebrali 4 knjige: dve obvezni knjigi, dve pa boste izbrali s seznama. 150 let mineva, odkar je izšla ena najpriljubljenejših knjig za mladino in odrasle, Alica v čudežni deželi.Knjiga z originalnim naslovom Alice's Adventures in Wonderland (Aličine dogodivščine v čudežni deželi; podpisuje jo Lewis Carroll) je doživela takojšen uspeh, bila večkrat ponatisnjena, prevedena v večino jezikov, doživela je številne filmske in gledališke uprizoritve. Je ekstravagantna zgodba o Alici, bistroumni desetletnici, ki nalašč in brez oklevanja skoči v zajčjo luknjo in s tem v svet čudes, kakršna obstajajo le v sanjah in v Čudežni deželi. Tu se zgodi ogromno čud(ež)nega. xD vreDee je ALICA V ČUDEŽNII DEŽELI — nasTeeeekica.

aprila - mednarodnega dneva knjig za otroke :) Bodi dobro in uživaj ob branju! Godrnjačevi v težavah (ARDAGH) Dekle z belim psom (BOOTH) Aličine pustolovščine v deželi čudes (CARROLL) Švrk in preizkusi za policijske pse (GIBBES) Soči (GREGORČIČ) Lisice ne lažejo (HUB) Zmeda na vlaku (KOKALJ) Nisem smrklja (KONC L.) Detektiv Nosko. Pogrešani pingvin (LOZANO) Zbirka klasičnih pravljic .

POVEZANE KNJIGE