Skrivni gozd

Skrivni gozd - Jure Jakob | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Jakob
DIMENZIJA
5,17 MB
IME DATOTEKE
Skrivni gozd.pdf
ISBN
8762248527509

OPIS

Do skrivnega gozda pelje precej dolga in strma pot, v njem pa se skrivajo precej posebni prebivalci, ki si dneve krajšajo z različnimi dejavnostmi in peripetijami. Ker je skrivni gozd precej nenavaden kraj, iz njega pelje podobno nenavadna pot.Skrivni gozd je imenitna pesniška slikanica pesnika Jureta Jakoba in ilustratorke Anje Jerčič Jakob. Zbirka iskrivih pesmi o prebivalcih skrivnega gozda je ritmično in vsebinsko dodelana ter polna humorja. Domiselne ilustracije, ilustratorkin prvenec, se čudovito ujemajo s pesniškim besedilom in krasno vizualizirajo pisateljevo vizijo skrivnega gozda.

uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Vesele ženske hlačke Skrivni vrt . Vesele ženske hlačke Skrivni vrt -58% Cena : 11.99 € 4.99 € Vesele ženske hlačke Skrivni vrt.

Pogovoru sta se pridružili tudi knjižničarka iz konjiške Splošne knjižnice Ana Miličevič in domača kulturna ustvarjalka Maja Furman. Jakob, Jure: Skrivni gozd Jovanović Zmaj, Jovan: Leseni konjiček Konjar, Viktor: Ste že bili kdaj v tovarni smeha? Makarovič, Svetlana: Čuk na palici Möderndorfer, Vinko: Pesmi in pesmičice Novak, Boris A.: Blabla Pavček, Tone: Majhen dober dan Pavček, Tone: Vse to je tvoje¸ Rozman, Andrej: Rimuzine in črkolazen - Skrivni gozd - Tri vrane s platane 9. IGO GRUDEN: Miška osedlana in druge otroške pesmi 10.

POVEZANE KNJIGE