Saxum

Saxum - John F. Coverdale | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John F. Coverdale
DIMENZIJA
10,61 MB
IME DATOTEKE
Saxum.pdf
ISBN
9558749048992

OPIS

Saxum, skala. Tako je sveti Jožefmarija Escrivá, ustanovitelj Opus Dei, imenoval svojega duhovnega sina Álvara del Portilla že od začetka njegove poklicanosti: skala Opus Dei, skala 2. vatikanskega koncila, trdna skala v življenju mnogih ljudi.John F. Coverdale, pravnik, zgodovinar in pisec različnih del o zgodovini Opus Dei, spretno pripoveduje zgodbo o življenju Álvara del Portilla vse od njegovega rojstva v Madridu pa do njegove smrti. Bralci bodo natančno spoznali najtesnejšega sodelavca ustanovitelja Opus Dei, ki je bil z Escrivájem povezan več kot trideset let in je na koncu postal njegov prvi naslednik. Neizmerno človeški, pokončen in z neskončno žejo po Bogu. Álvaro je bil zvest človek in neutruden delavec v Cerkvi in v Opus Dei.Leta 1939 se je v Escrivájevih pismih del Portillu začel pojavljati izraz »Saxum« ali »Skala«. V pismu Álvaru in Vicenteju Rodríguezu Casadu z dne 13. februarja piše: »Saxum! Svoje zaupanje polagam v trdnost svojih skal.« 23. marca pa je zapisal: »Naj Jezus poskrbi zame, Saxum. Vem, da si to ti. Vidim, da ti Gospod daje trdnost in daje pomen moji besedi: Saxum! Zahvaljuj se mu za to in mu bodi zvest.«Konec junija je pisal Álvaru, Vinceteju in Eduardu Alastru: »Vem, da se dobro vedete in da imam v vas treh tri svoje skale. Saxum!«V odgovor na Escrivájevo vztrajanje, da ga v svojih pismih imenuje skala, je del Portillo 12. julija odgovoril: »Stremim za tem, da bi Vi lahko imeli zaupanje v tistega, ki je – namesto kamna – glina brez gostote. A Gospod je tako dober!«

By blending communication, content, technology, and design we inspire collective action. Saxum Vineyards is focused on producing Grenache, Syrah, and Mourvedre based blends from the Templeton Gap/Willow Creek area of Paso Robles. Production is kept at 3000-4000 cases a year divided between seven different cuvees, Broken Stones, James Berry Vineyard, Bone Rock, Booker Vineyards, Paderewski Vineyard, Heart Stone Vineyard and Terry Hoage Vineyard. Our different communities allow us to attract—and keep—the best people looking to create a better world.

This mod is part of a set, whose set bonus increases with each additional mod equipped from that set. Saxum Set: Lifted enemies explode on death, dealing X% of their max health as Impact Damage in an X-meter radius.

POVEZANE KNJIGE