Sanjači in grešniki

Sanjači in grešniki - Matthias Göritz | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matthias Göritz
DIMENZIJA
4,55 MB
IME DATOTEKE
Sanjači in grešniki.pdf
ISBN
1592547441909

OPIS

Göritzev roman Sanjači in grešniki, ki je ob festivalu Fabula izšel pri založbi Litera, prinaša zgodbo mladega novinarja, ki se mu ponudi priložnost pogovora s priznanim nemškim producentom. Ta je vsa svoja sredstva vložil v film Gleiwitz, imenovan po kraju, v katerem so Nemci skušali uprizoriti začetek druge svetovne vojne.Roman podaja vpogled v produkcijo filmov in kaj pomeni strast do filma. V njem se spoprimeta nasprotujoča si pogleda mladeniča in starca, ki imata oba rada film. Mladenič v pogovoru ubere taktiko molčanja in prepuščanja besednim rekam zvezdniškega producenta. Položaj novinarja v romanu je, kot je izpostavil Göritz, zanimiv in spominja nanj, na pisatelja, ki posluša producenta.

prvi mesec samo 1 eur. Sanjači in grešniki Kritika knjige Sanjači in grešniki Matthiasa Göritza: Ko junak oklofuta Tarantina V drugem romanu nemškega avtorja Matthiasa Göritza Sanjači in grešniki, ki je za zdaj edino piščevo poslovenjeno delo, so prve vrste in VIP-lože rezervirane za ljubitelje filma, kajti bralcu pade v roke mini vodnik po industrijskem obratu gibljivih slik. Göritzev roman Sanjači in grešniki, ki je ob festivalu Fabula izšel pri založbi Litera, prinaša zgodbo mladega novinarja, ki se mu ponudi priložnost pogovora s priznanim nemškim producentom.

Vsak film ima za sabo neštete bitke, preden pride v kino. Testna predvajanja, premontaže, dodatna snemanja.

POVEZANE KNJIGE