Roke proč od te knjige

Roke proč od te knjige - Jan van Helsing | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan van Helsing
DIMENZIJA
12,56 MB
IME DATOTEKE
Roke proč od te knjige.pdf
ISBN
3684345420708

OPIS

Zagotovo se boste vprašali, zakaj ne bi smeli vzeti v roke te knjige. Ne gre za propagando, ampak avtor v njej pretrese vaš svetovni nazor in lahko spremeni vaše dosedanje življenje. Zato z nasvetom Roke proč od te knjige! misli resno.Če pa ne verjamete samo medijem, šolskim učbenikom in uradni predstavitvi dogajanj, temveč želite spoznati njihovo pravo ozadje in skrivnosti našega »razsvetljenega« sveta ter si želite o življenju vedeti več in si pridobiti moč za ustvarjanje, potem je ta knjiga vaša!Avtor Jan van Helsing je v tej izjemni knjigi, ki je bila v Nemčiji in tudi v drugih državah velika uspešnica, očitno zadel srčiko časa. V njej opisuje spoznanja svojih raziskav kot tudi uradno prikrite raziskave drugih raziskovalnih znanstvenikov.Odstira skrivnosti od prazgodovine naprej: o igricah bogov, ki so imeli zemljo za igralnico in so ustvarili sedanjega človeka; o grofu Saint Germainu, ki je potoval skozi čas; o skrivnem védenju templjarjev, ki jim je prineslo moč in bogastvo; o bankirjih in kako svetovna elita pripravlja nov svetovni red; dotakne se kozmičnih zakonov, ki vladajo vsemu vesolju in našemu življenju; poroča o indigo otrocih, ki osvajajo svet; o skrivnosti Himalaje, kjer v skrivnih votlinah v globokem meditativnem stanju bivajo predstavniki vseh starih civilizacij in tudi sedanje; o nezemljanih, ki živijo v podzemeljskih mestih znotraj Zemlje; o neznani novi tehnologiji, letečih diskih in prosti energiji, ki jo nekateri že uporabljajo; ter razkriva še veliko drugega, o čemer do zdaj niste vedeli.Želite še naprej živeti kot doslej – ali pa je zdaj napočil trenutek, da vzamete usodo v svoje roke?Odločitev je vaša!

Ne gre za propagando, ampak avtor v njej pretrese vaš svetovni nazor in lahko spremeni vaše dosedanje življenje. Zato z nasvetom Roke proč od te knjige! misli resno. Če pa ne verjamete samo medijem, šolskim učbenikom in uradni predstavitvi dogajanj, temveč želite spoznati njihovo pravo ozadje in skrivnosti našega »razsvetljenega« sveta ter si želite o življenju vedeti več in si pridobiti moč za ustvarjanje, potem je ta knjiga vaša! Zato z nasvetom Roke procˇ od te knjige! misli resno.

In ali vam je bilo znano, da je temeljna posest celotne ZDA e desetletja zastavljena pri tej zasebni banki? No, se vam je zdaj posvetilo? Verjetno ele zdaj razumete, kaj nam je hotel povedati citat iz asopisa Sueddeutsche Zeitung pred zadnjimi predsednikimi volitvami v ZDA: Vseeno je, kdo bo predsednik ... Ker so gore vedno tam, tudi ko vse drugo v življenju odpove in ko nas vsi pustijo na cedilu. Ker umirijo naš nemiren um, ki ima po navadi 101 misel ter skrb.

POVEZANE KNJIGE