Rdeča laterna

Rdeča laterna - Max Leonard | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Max Leonard
DIMENZIJA
11,73 MB
IME DATOTEKE
Rdeča laterna.pdf
ISBN
7444107787429

OPIS

Z njimi v besedilu prekolesari znamenite vzpone, legendarne etape in razkriva, kako so rdeče laterne pisale tudi poglavja zgodb o imenih, kot so Coppi ... Knjiga Rdeča Lanterna - zadnji kolesar na Touru: Opis izdelka: Kolesarjii, ki v skupni razvrstitvi končajo na zadnjem mestu Toura, niso poraženci. Ime za kolesarja, ki po treh tednih uradno zasede zadnje mesto, je rdeča laterna ali po francosko lanterne rouge.

Z njimi v besedilu prekolesari znamenite vzpone, legendarne etape in razkriva, kako so rdeče laterne pisale tudi poglavja zgodb o imenih, kot so Coppi ... Froome, Wiggins, Merckx - vsi poznamo zmagovalce Dirke po Franciji, a to je pripoved o pozabljenih, včasih absurdnih zgodbah poražencev. Rdeča laterna obrne Tour na glavo in nas sili v razmislek o uspehu, porazu in pravi naravi kolesarstva. Prva rdeča lanterna je bil Arsene Millochau, ki je na cilj večine etap prišel prepozno, da bi v časopisu sploh lahko vodili evidenco njegovega časa, saj je moral L'Auto prej v tisk, preden je Millochau prišel do cilja.

POVEZANE KNJIGE