Pustolovščina osebne preobrazbe 3

Pustolovščina osebne preobrazbe 3 - Ljubica Uvodić Vranić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ljubica Uvodić Vranić
DIMENZIJA
8,34 MB
IME DATOTEKE
Pustolovščina osebne preobrazbe 3.pdf
ISBN
3122275818394

OPIS

Tudi v Sloveniji priljubljena hrvaška avtorica Ljubica Uvodić Vranić se vrača s tretjo Pustolovščino. Tokrat je napisala priročnik za ločene starše, ki imajo radi svoje otroke z 41 primeri iz prakse.Ločitev parov, ki imajo otroke, nikoli ne poteka le med dvema, temveč prizadene celotno družino. Tretji priročnik iz serije Pustolovščin osebne preobrazbe podaja 41 primerov težav, ki se lahko pojavijo ob ločitvi, in jim dodaja tisti dragoceni uvid, ki ga starši, obremenjeni s svojimi težavami, pogosto spregledajo – otrokov.V knjigi preberite:Kako ravnati po prešuštvuKako ravnati, ko se ločujete od alkoholika ali nasilnežaO boju za skrbništvo in večnih težavah s preživninoKako ravnati, če otrok za nastalo situacijo krivi sebeKako z otrokom govoriti o nekdanjem partnerjuO ohranjanju odnosov med otroki in sorodniki obeh staršev»Ločitev, ki se dogajajo mnogim, ni lahko prenesti. A ko se strasti umirijo in ko se ljudje odločijo, da želijo narediti najboljše za svojega otroka in zase, se lahko zgodba, ki se je začela tako lepo in nato krenila v slabo smer, vseeno dobro zaključi.«Prof. dr. Majda Rijavec

(Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu ... Vsi štirje lističi štiriperesne deteljice so med seboj tesno povezani, saj rastejo iz istega stebla, ki se imenuje duševno zdravje.

Redko obtičijo na mestu. Zvezdana vas danes zvečer s psihologinjo Ljubico Uvodić Vranić vabi na pustolovščino osebne preobrazbe. Pridete? Se vidimo ob 22.30 na 2.

POVEZANE KNJIGE