Pogovori z Bogom

Pogovori z Bogom - Francisco Fernández-Carvajal | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francisco Fernández-Carvajal
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Pogovori z Bogom.pdf
ISBN
7545504540826

OPIS

Cilj te knjige je pomagati bralcu, da se z Bogom pogovarja o življenju samem: o njegovih stvarnih vsakodnevnih okoliščinah, o konkretnih težavah in hrepenenju. To ni razprava za »strokovnjake«, temveč za ljudi, ki jih vsak dan srečamo na ulici, za družinsko mater, za delavca, za profesorja, za duhovnika. Doslej je bila knjiga izdana v več kot petnajst jezikih v skupni nakladi nad dva milijona izvodov. Avtor, Francisco Fernández Carvajal, španski duhovnik iz Prelature Opus Dei, je študiral zgodovino in ima doktorat iz kanonskega prava.

Prva med njimi, Pogovori z Bogom 1, nenavadni dialog, je ostala na Timesovem seznamu več kot dve leti in pol. Njegovo življenje in delo je pomagalo ustvariti svetovno duhovno renesanso, njegova dela so prevedena v 37 jezikov in imajo ... njimi, Pogovori z Bogom 1, nenavadni dialog, je ostala na Timesovem seznamu več kot dve leti in pol.

Redna cena: 24,50 € ... Pogovori z Bogom. Zgodba o predajanju, zaupanju in sprejemanju.

POVEZANE KNJIGE