Pesem o razbitem nosu

Pesem o razbitem nosu - Arne Svingen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Arne Svingen
DIMENZIJA
7,84 MB
IME DATOTEKE
Pesem o razbitem nosu.pdf
ISBN
9463350171998

OPIS

Trinajstletni Bart živi sam z brezposelno mamo, a ostaja optimist. Sam pravi, da »življenje ni nikoli najboljše, če si nastrojen negativno«.Bart na mamino željo trenira boks, na skrivaj pa goji povsem samosvoj hobi: operno petje.V šoli se spoprijatelji s sošolko Ado; v bloku, kjer stanuje, pa postane njegov prijatelj precej starejši Geir, ki ima kljub svojim težavam dob rosrčnega Barta zelo rad. Seveda Bart sreča še mnoge druge, vsak pa dobi v njegovem življenju svoje mesto.Bart boksa in poje. In tak je tudi roman. Poln udarcev, smeha, ljubezni in pesmi.Roman o dobrih spremembah, ki lahko vse postavijo na prave tirnice, in o tistih trenutkih, po katerih nikoli več ne bo tako, kot je bilo.O avtorju:Arne Svingen (1967) je eden najbolj priljubljenih norveških mladinskih avtorjev. Za svoja dela, ki so prevedena v več kot deset jezikov, je prejel že marsikatero priznanje, tudi najuglednejšo nagrado Brage.Pesem o razbitem nosu je dobitnik nagrade norveškega Ministrstva za kulturo in prejemnik francosko-belgijske nagrade za mladinsko književnost Prix Libbylit Romans Ados.

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 160 strani. Arne Svingen: Pesem o razbitem nosu R. J.

Matere in sinovi - Medosebni odnosi - Alkoholiki - Družinski odnosi - V mladinskem leposlovju. Operno petje / boks / fantje / laž / prijateljstvo / revščina S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

POVEZANE KNJIGE