Ne čakaj na vikend

Ne čakaj na vikend - Maja Golob | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Golob
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Ne čakaj na vikend.pdf
ISBN
1484329566206

OPIS

‘Ne čakaj na vikend’ je osebna izpoved ženske, ki si je upala sanjati in je hotela vse: kariero, družino in svobodo, a je v nenehni dirki s časom in dokazovanju, da zmore in zna, popolnoma pozabila nase.Govori o pobegu iz udobnega življenja v korporativnem svetu; o premagovanju strahu ob začetkih v lastnem podjetju; o pasteh, ki ti grozijo, če si sam svoj šef in veselju, ko ustvariš zgodbo o uspehu.Avtorica odkrito opisuje svoje spopadanje z izzivom, kako uskladiti obveznosti v službi in doma, ter kako je vse skupaj postalo še težje, ko je postala mama. Razkriva, da je srečo iskala na povsem napačnih koncih, dokler je ni našla tam, kjer si nikoli ne bi mislila. Resnica ti bo vzela sapo.

4,831 likes · 2 talking about this. Ne čakaj na vikend je skupnost vseh, ki hočemo od življenja VEČ: več ravnovesja med delom in zasebnim življenjem, več časa ZASE in bolj polno,... "Ne čakaj na vikend" - kako uskladiš delo, družino in čas zase ter zaživiš življenje svojih sanj - avtorice Maje Golob je tisti cukerček, ki ga moraš imeti na nočni omarici, zato da ga prelistaš, ko potrebuješ objem ali ko si želiš slišati, da bo vse še dobro.

Ustvari nov račun. Prikaži več o Ne čakaj na vikend strani na Facebooku.

POVEZANE KNJIGE