Naravna pot do zdravja

Naravna pot do zdravja - Mark Evans | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Evans
DIMENZIJA
3,75 MB
IME DATOTEKE
Naravna pot do zdravja.pdf
ISBN
2672958916343

OPIS

Mnogi načini naravnega zdravljenja segajo daleč v preteklost, v knjigi pa izpostavljamo le štiri osnovne tradicionalne terapije, ker imajo klinično preverjene podatke in so se prav zato tudi uveljavile. To so aromaterapija, zdravljenje z zelišči, homeopatija in naturopatija.V priročniku boste našli nasvete za uporabo varnih in učinkovitih naravnih oblik zdravljenja ter podrobna navodila za pripravo zeliščnih krem in drugih pripravkov, ter predstavitev nekaterih alternativnih terapij, kot so masaže, refleksologija, joga, šiatsu, noksibustija.Ilustriran priročnik s podrobnimi navodili za domačo uporabo naravnih pripravkov in terapij. Predstavlja alternativne terapije: refleksologija, joga, šiatsu, meditacija, hipnoterapija, noksibustija. Več kot 550 fotografij, vsebuje natančne opise naravnih terapij in nasvete, kako najti pravo zase.

Uspešno in z nasmehom skozi program desetdnevnega prečiščevanja telesa in duha - fotografija je nastala lani avgusta na Jezerskem. Apiterapija - naravna pot do boljšega zdravja . Title: apiTERAPIJA-TISK.cdr Created Date: 10/8/2007 7:55:27 AM V centru Pot zdravja vam pomagamo povrniti zdravje in dobro počutje ter vas s sistemom 7 stebrov zdravega življenja naučimo uporabljati najmočnejše orožje v boju proti bolezni.

Bioterapije deluje tako v živo kot na daljavo. Naravna pot do zdravja. Alternativne terapije za zdravje in dobro počutje.

POVEZANE KNJIGE