Naravna pot do zdravja

Naravna pot do zdravja - Mark Evans | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Evans
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Naravna pot do zdravja.pdf
ISBN
8466438945590

OPIS

Mnogi načini naravnega zdravljenja segajo daleč v preteklost, v knjigi pa izpostavljamo le štiri osnovne tradicionalne terapije, ker imajo klinično preverjene podatke in so se prav zato tudi uveljavile. To so aromaterapija, zdravljenje z zelišči, homeopatija in naturopatija.V priročniku boste našli nasvete za uporabo varnih in učinkovitih naravnih oblik zdravljenja ter podrobna navodila za pripravo zeliščnih krem in drugih pripravkov, ter predstavitev nekaterih alternativnih terapij, kot so masaže, refleksologija, joga, šiatsu, noksibustija.Ilustriran priročnik s podrobnimi navodili za domačo uporabo naravnih pripravkov in terapij. Predstavlja alternativne terapije: refleksologija, joga, šiatsu, meditacija, hipnoterapija, noksibustija. Več kot 550 fotografij, vsebuje natančne opise naravnih terapij in nasvete, kako najti pravo zase.

Ta stran je za vse, ki vas zanima naravna pot do zdravja, razlogi za nastale bolezni ter kaj vam telo z različnimi... See more of Eterična olja - Naravna pot do zdravja on Facebook. Log In.

'12. Naša največja želja je, da bi bili zdravi, telesno in duševno.

POVEZANE KNJIGE