Napitnine

Napitnine - Andrej Raspor | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Raspor
DIMENZIJA
3,69 MB
IME DATOTEKE
Napitnine.pdf
ISBN
7605262814155

OPIS

Pred vami je izjemno temeljito delo, relevantno tako za akademsko kot tudi za širšo javnost, še posebej pa za konkretne deležnike na področju uporabe napitnin in njihovega urejanja. Gre za delo, na katerega se bo skoraj neizogibno moralo navezovati nadaljnje raziskovanje na tem področju in se tako nedvomno uvršča med pomembne in izvirne znanstvene monografije.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* »Če so napitnine v igralnici obremenjene z vsemi davki in prispevki, bi morali tudi delavci v gostinstvu napitnine prijaviti v davčni napovedi,« je prepričan Raspor. A vendar bi bilo zanje ugodneje, če bi bile del plače, iz tega pa bi tudi pozneje imeli večjo socialno varnost, »zato je treba napitnino urediti enotno, v posebnem zakonu«. Članki z oznako napitnine.

maj 2017, 20:35. Pri nas ne dajem napitnine, saj smatram, da so vsi stroški všteti v ceno hrane.

POVEZANE KNJIGE