Moje najboljše pecivo 2

Moje najboljše pecivo 2 Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,31 MB
IME DATOTEKE
Moje najboljše pecivo 2.pdf
ISBN
6372137781844

OPIS

Pred vami je nadaljevanje ene izmed najuspešnejših kuharic Moje najboljše pecivo. V knjigi se nahajajo recepti, ki ne temeljijo na znanju in ustvarjalnosti, ampak predvsem na izkušnjah bralk revije Gospodarski list.Dvesto na enostaven in dostopen način napisanih receptov z barvnimi fotografijami, bo našlo pot do vsake gospodinje, ki bi rada presenetila in razveselila svojo družino ali goste z novimi in domiselnimi pecivi.

V knjigi se nahajajo recepti, ki ne temeljijo na znanju in ustvarjalnosti, ampak predvsem na izkušnjah bralk revije Gospodarski list. Moje najboljše pecivo 2. 12,50 € Primerjaj Primerjaj.

Per visualizzare il file, fai click su questo link: Moje_najboljse_pecivo_1.PDF DROBNE ZVIJAČE V KUHINJI. Po prvi uspešnici Nade ?uk Ä Moje najboljše pecivo prihaja na knjižne police nova, še bogatejša knjiga. Na kar 232 straneh je prek 200 receptov in napotkov za pripravo sladic.

POVEZANE KNJIGE