Meksikajnarji V

Meksikajnarji V - Marijan Pušavec, Zoran Smiljanić | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marijan Pušavec, Zoran Smiljanić
DIMENZIJA
10,74 MB
IME DATOTEKE
Meksikajnarji V.pdf
ISBN
3920108427160

OPIS

Zoran Smiljanić in Marijan Pušavec sta po desetih letih predanega dela zaključila zadnji, peti album prezrte zgodovinske sage o meksikajnarjih, Slovencih, ki so se šli borit v Mehiko za habsurškega nadvojvodo Maksimilijana. »Roman v slikah« je najobsežnejši izdelek v naši stripovski preteklosti tudi v založniškem smislu.Bukla: Že na začetku ste napovedali, da bo izšlo pet delov. Smiljanić: Zelo zgodaj sva zakoličila zgodbo in razparcelirala, kaj se bo v posameznem delu zgodilo, in že na začetku sva definirala naslove albumov: Miramar, Laibach, Meksiko!, Sierra Madre in Queretaro. V prvem delu bo Maks zapustil Miramar, Tone pa svoj dom, v drugem bo Maks prišel v Mehiko in začel z reformami, Tone se bo uril v Cukrarni in na koncu prispel v Mehiko, v tretjem se bo zgodilo to in to, v četrtem še to in to, v petem pa razrešitev in konec.Iz intervjuja z avtorjem Zoranom Smiljanićem v reviji Bukla, št. 126

Miniatura: Meksikajnarji je zgodba posvečena ... MEKSIKAJNARJI V (5) New Topic New Poll Reply to Topic: Next Page: Author: Topic : Page: of 3: 1Euro Advanced Member. 11223 Posts Member since 17/07/2008 .

Marijan Pušavec, Zoran Smiljani ... Slovencih, ki so se šli borit v Mehiko za habsurškega nadvojvodo Maksimilijana.

POVEZANE KNJIGE